Utökade möjligheter till kick-off och företagsevent hos Speedfreaks!

Speedfreaks började som ett företag som enbart sysslade med gokart, men vår idé var alltid att vi skulle kunna erbjuda mer än ”bara” gokart. Tanken var att kunna erbjuda flera olika lösningar för företag som letar efter olika alternativ till kock-offer och andra företagsevent, och nu börjar vi så sakteliga att nå vårt mål. Anledningen till att det tagit lite tid är att vi först av allt ville ha en stabil grund att stå på med gokart, och att vi också ville hålla nere de ursprungliga investeringskostnaderna. Det finns ju alltid en risk med att starta ett företag, även om man tror helt och fullt på sin affärsidé, och då vi startade företaget utan att ha en stark ekonomisk backning hade vi helt enkelt inget val. Men Speedfreaks har än så länge lyckats med att överträffa våra förväntningar och det känns därför som det är rätt läge att investera lite extra.

De saker vi införskaffat är mycket varierade, vilket bör göra det möjligt att hålla flera olika typer av företagsevent här, även om det fortfarande är gokarten som är mest central. Bland de saker som vi införskaffat finns bland annat sumodräkter, kastyxor, luftgevär och sist men definitivt inte minst – en pool. Av alla de saker vi införskaffat så är det definitivt poolen som var det vi tvekade som mest inför, på grund av priset. Men vi räknar med att den också kommer att göra mycket för att locka kunder, och på så sätt betala sig snabbt.

poolfreaks

Än så länge är vi givetvis inte färdiga med allt vi vill ha för att kunna erbjuda så många och så varierade events som möjligt, men vi känner i alla fall att vi är på god väg, och redan har ett konkurrenskraftigt erbjudande. Men vi vet med oss att vi fortfarande kan bli bättre, och tar tacksamt emot förslag på vad som skulle kunna göra Speedfreaks ännu mer fulländat från våra kunder.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *