Två nya gokarts på väg!

En sak som vi tyvärr varit lite dåliga på här på Speedfreaks är att erbjuda aktiviteter för de allra minsta. Men det är något som vi nu ska bli bättre på, genom de två nya gokarts vi köpt in, som är tänkta att kunna användas av riktiga småttingar. Det är kanske något vi borde ha tänkt på från allra första början, men sent ska syndaren vakna som det ju heter. Våra två nya gokarts är utvecklade för att köras av riktiga knattar, från fyra till sju års ålder (även om de säkert går att användas även av åttaåringar). På så vis hoppas vi att kunna locka även barnfamiljer med riktigt små barn. Även de allra yngsta brukar ju tycka om att köra gokart.

Vi är också glada över att ha hittat en skånsk tillverkare, Mosquito Karts att anlita. Den modell som vi inhandlat är Mosquito ”killer knott, med eldrift, då det verkar vara en utmärkt gokart för de allra minsta. Eldrift känns också som det mest naturliga valet, även om modellen också finns med förbränningsmotor. Vi här på Speedfreaks är mycket nöjda med vårt senaste inköp och tror starkt på att det kommer att göra oss än mer attraktiva.

Tyvärr är det dock så att våra två nya gokarts inte kommer att levereras i tid till sommaren, utan det kommer att dröja till höstsäsongen innan vi kan ta dem i bruk. Men å andra sidan: då vi har en inomhusbana så innebär inte höst och vinter några problem för oss, utan vi kommer att hålla igång precis lika mycket som under sommaren.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *