Ny hemsida!

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya hemsida, hopsnickrad av vår duktige praktikant Marcus. Vi är väl medvetna om att vår gamla hemsida var ett hafsverk, och inte riktigt representerade Speedfreaks på det vis vi ville. Med vår nya hemsida så har vi ingenting att skämmas över, utan vi känner oss säkra på att möjliga kunders första intryck av oss vid ett besök är positivt. All ära går till Marcus, som jobbat hårt på att få vår nya hemsida färdig, och tvingats stå ut med oss andra som kommit med mängder av mer eller mindre motsägelsefulla förslag om hur den borde se ut och fungera.

Men utseendet är bara ett av skälen till att vi tycker att vår nya hemsida är så bra. Än viktigare är faktiskt att den är enklare och mer intuitiv att navigera. Det bör inte längre vara några problem för besökare att hitta vad de letar efter (förutsatt då att det är något som vi här på Speedfreaks erbjuder). Vi tycker att vi lyckats uppnå en bra balans mellan utseende och funktionalitet. För ärligt talat, hur många hemsidor ser inte jättebra ut, tills man börjar försöka navigera sig runt på dem? Ytan får aldrig gå före innehållet.

Vad gäller just innehåll så är vi medvetna om att det är lite tunt på den fronten än så länge, men var lugna! Det kommer att komma, och vi känner att vi har en stabil grund att stå på, där vi enkelt kan utöka hemsidan efter hand, allt eftersom företaget utvecklas.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.